GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

1000 і 1 новація в додатку GetManCar New

Ми випустили новий додаток, він вже є в App Store і Google Play, автомобілі і повний функціонал буде запущений з 31.01.2019 року. Будь ласка, закачуйте вже сьогодні, щоб відразу ж користуватися.

Посилання на статтю як закачати і навіщо

Що нового в додатку?

1. Новий стікер

GetManCar New має білий фон значка додатка - для відмінності від старого

2. Новий віджет в додатку

По-новому зроблено:

  • Меню
  • Зовнішній вигляд
  • Підписи тарифів

3. Краще і детальніше зроблена деталізація поїздок

Тепер ви будете бачити ще досконалішу деталізацію поїздок, списання та іншу інформацію щодо ваших витрат і використання автомобіля.

4. Варіанти вибору страхування

Зараз доступні дві групи тарифів:

  • З франшизою (відповідальністю) 20 000 грн. - тарифи дешевше.
  • З франшизою (відповідальністю) 0 грн. - тарифи дорожче.

Додатково ми пропонуємо вам нові формати відповідальності, вартість тарифів каршерінга залишиться, як з відповідальністю в 20 000 грн., а сама відповідальність буде зменшена, при цьому буде стягуватися абонентська плата.

Тепер буде доступно:

  • З франшизою в 20 000 грн. - тарифи стандартні (як було раніше), без абонплати
  • З франшизою 0 грн. - тарифи вище (як було раніше), без абонплати
  • Тарифи з франшизою 10 000 грн. - тарифи стандартні, абонплата 300 грн / місяць
  • Тарифи з франшизою 5 000 грн. - тарифи стандартні, абонплата 500 грн / місяць
  • Тарифи з франшизою 0 грн. - тарифи стандартні, абонплата 700 грн / місяць

5. Створено функцію «Радар»

Якщо біля вас немає доступного автомобіля, але ви дуже хочете виїхати на GetManCar, увімкніть функцію радар і задайте радіус її дії. Як тільки з'явиться вільний автомобіль – вам прийде повідомлення або автомобіль буде заброньовано автоматично.

В налаштуваннях ви обираєте, що робити після знаходження вільного автомобіля:

  1. Сповістити вас
  2. Відразу ж забронювати автомобіль

6. Створена функція «Передача»

Якщо ви перебуваєте в зоні використання автомобіля, але не перебуваєте в зоні завершення каршерінга, при цьому ви б хотіли залишити автомобіль саме тут, а не їхати до зони, вважаєте це місце безпечним, популярним і відмінним для початку оренди, використовуйте функцію «передача».

Як задіяти функцію?

Як тільки ви покинули зону завершення, кнопка «Завершити каршерінг» змінилася на кнопку «передача» - зупиніть автомобіль, вимкніть двигун, підійміть ручне гальмо (все по процедурі завершення або «Очікування»), вийдіть з автомобілю і натисніть «передача» - автомобіль закриється.

Що вийшло:

  • ви бачите тільки автомобіль, який поставлений в режим «передача», поки його не забере хто-небудь.
  • Всі інші користувачі бачать даний автомобіль як доступний і можуть його орендувати.
  • Ви можете поставити автомобіль на «передачу» в будь-якому місці використання, навіть біля під'їзду, за винятком закритих зон і платних парковок.
  • За період поки автомобіль знаходиться на «передачі», у вас стягується оплата 0,30 грн / хвилина, що дешевше в 3 рази за режим «очікування», чим популярніше те місце, де ви залишили автомобіль, тим швидше його заберуть.

7. Додані Push повідомлення

Тепер, більшість повідомлень буде приходити за допомогою Push, а не через sms. Тимчасово буде доступна функція sms інформування. Якщо вам заважає Push - ви зможете його відключити, але ви не зможете скористатися певними функціями: радар і іншими, для яких дуже важливе інформування.

8. Функція «фотографії»

Якщо перед початком каршерінга або по завершенні ви не хочете фотографувати автомобіль. Просто вимкніть цю функцію, тоді фото буде доступно лише в разі, якщо ви вкажете, що автомобіль в неналежному вигляді. Зверніть увагу, що в разі відключення функції «фотографії» і не фотографування автомобіля - ви самостійно несете тягар відповідальністі.

9. Функція «прогрів автомобіля»

Ця функція буде доступна в холодний період року. Ця функція працює як опція, тобто, її активація, дає вам додатковий час на очистку і прогрів автомобіля. Активувавши «прогрів», ви зможете запустити двигун в авто і розчистити його від снігу. Гроші не будуть списуватися з вашого рахунку при знаходженні автомобіля в режимі «прогрів», крім випадків, коли ви починаєте використовувати автомобіль не завершивши прогрів.

10. Функція «Вібровідгук», «вібрація»

Тепер ваш телефон може вібрувати, активуючи якусь функцію або проводячи дію. Ми додали трохи тактильних відчуттів для вас. Якщо вони вам заважають - вимкніть.

11. Новий вид тарифів

Тепер тарифи представлені трохи по-іншому.

  • Ви обираєте тариф відразу, в момент бронювання, а не після (раніше бронювали, а потім вибирали тариф)
  • У тарифі зазначено два рядки - вартість за час і за км, так само на кнопці «?» Ви можете дивитися додатковий опис тарифу

12. Фото

Тепер ви можете відправляти практично всі фото, по всім функціям через додаток. Ми стиснули фото, збільшили швидкість додавання фото на сервер. Додатково, будь-яке фото лягає вам на телефон, так що ви чітко знаєте, яку фотографію ви завантажили в додаток. При цьому, фотографія, що лягає у вас на телефон, не втрачає якості.

13. Додано час на огляд автомобіля

Тепер ви зможете оглянути автомобіль, налаштувати дзеркала, перевірити документи в машині і все це в період безкоштовного огляду автомобіля. Якщо час безкоштовного огляду закінчився і ви не почали оренду, будуть нараховуватися кошти, як в режимі «очікування», «паркування».

14. Оцінка стану автомобіля

При оцінці автомобіля, якщо що-небудь не так, ви зможете поставити «дізлайк» і клікнувши на найбільш підходящу іконку, додати фотографії - мінімум 3 шт. Якщо ви «лайкнули», тобто все «ок», то фото необхідно робити, якщо у вас активована функція фото.

Також можна додати опис авто - що саме не так.

15. Заправка

У розділі заправка у нас багато новацій:

  • Пін ви бачите відразу в додатку
  • Ви бачите який вид палива заправляти: бензин, газ, дизель
  • Іконка заправки стала інтерактивною і показує рівень палива також
  • Надіслати фото про заправку, можна прямо через розділ «заправка» і тільки так необхідно робити
  • У розділі «заправка» з'явилася функція переводу авто в режим «очікування, паркування», щоб економити ваші кошти, якщо раніше ви не розуміли, як це зробити, тепер все це в одному місці

16. Клік по геопозіціі автомобіля

Розгортає картку з адресою авто, вибором палива, номером авто. Всі тарифи можна подивитися шляхом свайпа.

17. Кнопки керування автомобілем змінені

Тепер кнопка завершення оренди знаходиться вгорі, кнопки відкрити, маршрут до автомобіля і блимати внизу. Кнопка «завершення» представлена у вигляді знака. Так само і кнопка «передача».

18. Нова система розрахунку, оцінки

Любі друзі, тепер система автоматично перевірить наявність у вас достатньої кількості коштів на мапі перед поїздкою. Якщо у вас немає коштів - ви не будете допущені до управління. Справа в тому, що є ряд користувачів, які весь час намагаються залишити нам маленький борг в 4 грн. - 75 грн. на потім. «Потім» у кожного настає в різні дні, у когось відразу, у когось через місяць. Якщо ви з цієї категорії, тепер це зробити не вийде.

Ми переходимо до системи рейтингів, чим вище ваш рейтинг тим більше ви будете отримувати, наприклад:

  • Більш дорогі автомобілі без застави
  • Виїзди за територію використання - по всій країні, скоро
  • Без перевірки карти і т.д.

Чим нижче ваш рейтинг, тим менше приємного:

  • Більш високі стандарти перевірки вашої платоспроможності
  • Заборона на отримання додаткових сервісів і привілеїв

Будь ласка, не псуйте свій рейтинг, ми анулюємо всі ваші минулі похрішності, крім тих користувачів, які дуже недобре вчинили з нами.

Це ніяк не вплине на добропорядних користувачів. Але тим, хто шукає хитрості, буде складніше.

19. Віковий ценз і стаж

Завдяки системі рейтингу, ми знижуємо стаж і вік, тепер для всіх це 21 рік і 2 роки стажу, без застави. Тому якщо у вас не було аккаунта тільки через заставу, ви не видаляли особисті дані, у нас в системі немає інших заборон по вашому обліковому запису, можна сміливо починати користуватися.

Глобально ще дуже багато всяких дрібниць, але якщо про них писати, не вистачить і дня саме тому їх 1000 и1, тому будемо пізнавати разом)))

Залишилися питання? Пишіть: info@getmancar.com.ua

Архів