GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

100 зон за сезон

Шановні користувачі Гетьманкар та жителі Києва, ми проводимо опитування та приймаємо ваші побажання до кінця лютого 2018 року стосовно зон початку/завершення каршерінгу. Це робиться для вашої зручності, отже що ми хочемо від Вас:

1.       напишіть зону, в якій би вам було комфортно розпочинати або завершувати каршерінг в межах м. Києва і ця зона в нас відсутня.

2.       Якщо наша діюча зона початку/завершення каршерінгу заважає Вам – напишіть, яку зону видалити. Зона може заважати, тому що наші користувачі ставлять автомобілі не за правилами, перекривають вам вхід на подвір’я, тощо.

 

 

Опис та побажання лишайте в коментарях на сторінці фейсбук під публікацією 100 зон за сезон.

https://www.facebook.com/getmancar/

 

Вимоги до ваших коментарів:

1.       просимо бути тактичними та не оскаржувати інших користувачів, які мають власну думку стосовно встановлення чи видалення зони.

2.       При залишенні коментарю, зазначайте точну адресу, якщо ви хочете саме там мати зону та/або відрізок. Наприклад: вул. Бандери, 18 біля магазину С…по, чи провулок Шевченка в Подільському районі будинки з 10 по 20.

3.       Дуже гарно, якщо ви додаєте фотографію з карти з виділеною зону при тому, щоб можна було зрозуміти де саме знаходиться (яка частина міста) ця адреса.

4.       Додайте фотографію місця, де ви не хочете, щоб паркували автомобілі, якщо вони заважають у вашому подвір’ї, магазину, тощо.

 

Які зони розглядаються, які видаляються і при яких випадках можна не просити розширювати зони:

1.       Ті в яких дійсно буде проводитися користування і буде наявна необхідність в автомобілях – якщо в ці зони автомобілі з’їжджаються за вашою допомогою, але вони не виїжджають з цієї території так як нікому не потрібні і вам в тому числі – така зона не буде прийнята, а якщо буде прийнята – буде видалена в подальшому згідно аналізу руху транспорту.

2.       Зони подвір’їв навіть багатоквартирних будівель – якщо вам не вистачає паркування, будь-ласка вкажіть місце поруч яке є більш суспільним: магазин, майданчик, проїжджа частина з можливістю паркування. Витратьте 10 хвилин на прогулянку до авто. Зрозумійте, що наступний користувач не хоче бігати по дворах в пошуках авто, а так само ми маємо звернення від громадян, які вказують, що вже 24 години чи більше біля їх дому стоїть машина – з вимогою прибрати її бо вона заважає мешканцям.

3.       Промзони чи зони приватного сектору, де немає попиту на послугу каршерінгу, але якщо ви іншої думки – ми з радістю відслідкуємо цю можливість.

4.       В найближчі дні з’явиться тариф безкоштовного нічного очікування, що дасть вам змогу паркувати автомобіль безоплатно навіть за зоною початку/закінчення, але за умови, що вранці ви знову їдете на цьому авто. Таким чином навіть жителі Броварів, Вишневого ….. зможуть лишати авто біля будинку. Тому не слід вказувати віддалені зони, якщо це цікаво тільки Вам і ви використовуєте авто зранку для проїзду на роботу і ввечері для проїзду додому. У вас і так буде така можливість. Слідкуйте за публікаціями.

 

·         Ваші коментарі будуть розглядатися раз на тиждень та будуть додаватися/видалятися зони, зміни ви будете бачити на мапі в своїх додатках.

·         В першу чергу розглядаються ті зони, які мають більшу кількість вподобань за тиждень.

·         Якщо протягом 2-4 тижнів, зона не буде проявляти активності, то вона буде видалена.

·         Ми можемо додати будь-яку зону з низькою активністю, якщо там є потреба в каршерінгу що використовується як для в’їзду та і виїзду з цих місць.

·         У нас є дуже багато прикладів розширення зони навіть за проханням однієї людини.

 

До кінця березня 2018, ми оголосимо людей (наших користувачів), що запропонували до кінця лютого 2018 року, найкращі зони і кожен із них отримує 100 бонусів на свій рахунок. Кращою буде визнана зона з постійною активністю, де буде більше автомобілів, що будуть розпочинати та завершувати оренду. Імена людей, яким буде нараховано бонуси будуть опубліковані на нашому сайті, без вказання прізвища, наприклад Іван Б. і назва запропонованої зони.

 

Дякуємо за Вашу співпрацю!

Архів