GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Археологи повернулися! Поділись теплом!

Увага всім каршероводам, археологам, копачам, а також усім, хто хоче поділитися своїм теплом з Гетьманом!!! 

Якщо Гетьман, на якому ти хочеш їхати засипало снігом, ти можеш скористатися цим авто та все одно розчистити його.

==============

Отже, якщо автомобіль засипано снігом, або скло автомобіля в такому стані, що ти не можеш їхати (покрито кригою, інієм, тощо) ти можеш відчистити авто та/або обігріти його перед поїздкою. Ми поділимося нашим теплом із вами за вашу теплоту.

==============

Як скористатися:

  1. Сфотографуй авто до початку каршерінгу в снігу, так щоб було видно номер, та позицію авто – будь-які будівлі, предмети що оточують (щоб ми могли зрозуміти що це фото саме з місця розчищення).
  2. Розчисти та/або обігрій авто.
  3. Зроби фото чистого або обігрітого авто.
  4. Відправ фото в месенджер (telegram, viber, WhatsApp) або на пошту info@getmancar.com.ua з текстом: розчистив авто, датою та часом розчистки (нас цікавить саме поїздка, бо ти можеш робити кілька поїздок в день)

==========

Що ми нарахуємо:

  1. Ми компенсуємо (на бонусний рахунок) вартість часу використання/очікування, згідно використаного тарифу за період простою авто до моменту початку руху 1 до 1, але не більше 15 хвилин.
  2. Нарахуємо бонуси.

Нарахування бонусів проводиться у термін 24 години з моменту відправлення фото. Якщо не було нараховано, будь-ласка повідомляйте.

==============

Скільки бонусів додатково я отримаю:

  1. розчищення авто з щіткою або шкребком +30 бонусів у карму;
  2. розчищення без щітки (хтось вже забрав на подарунок або прошльопали щітку) + 35 бонусів;
  3. креативне розчищення + 50 бонусів

===============

Креативне розчищення:

  1. обов’язково дублюється (фото, відео,….) тобою, на твою сторінку в соц. мережу із хештегом #АрхелогиАУ та #GetManCar 
  2. Посилання чи фото – надсилається нам на пошту (info@getmancar.com.ua.)
  3. Креативне розчищення: розчищення із виконанням малюнків, танців, розповіддю анекдотів, пісень….. тощо.

===============

Особливі умови:

  1. Наявність чи відсутність креативності та інші підстави визначаються Службою модерації Гетьманкар, будь-яке відео чи посилання не може бути визнано наперед як креативне чи таке, що відповідає умовам.
  2. Модерація Гетьманкар, залишає право не визнавати відео чи матеріал таким, що відповідає вимогам креативності чи таким, за який може бути нараховано підвищений бонус. При цьому причини невизнання не пояснюються, а є окремою думкою Служби модерації. При цьому буде застосовано бонус в стандартному режимі (30 грн.) при умові дійсного виконання розчищення, обігріву.
  3. Бонуси нараховуються лише у випадку використання Похвилинних тарифів, не нараховуються на абонементи. При використанні абонементу, проводиться лише компенсація часу по тарифу абонементу.
  4. Бонуси не нараховуються, якщо на фото, відео не можна зрозуміти номер авто, місце розчищення, тощо, що не дає змоги ідентифікувати дійсне проведення розчищення саме цього авто і в цей період часу, в цьому місці.
  5. Служба модерації Гетьманкар може підвищити розмір бонусів за своїм розсудом, ураховуючи складність розчищення, допомогу, тощо…, але це не є обов’язком, а лише доброю волею.
  6. Бонуси можуть бути анульовані, якщо автомобіль було розчищено таким чином, що наступний користувач просить бонуси за розчищення авто, при цьому будь-яких погодних змін не відбувалося.
  7. Бонуси нараховуються лише у випадку активної поїздки, якщо поїздка не відбулася не з наших причин, а було просто розчищення – бонуси нараховані не будуть. Поїздка повинна бути не менше ніж сума компенсації + нараховані бонуси.

 

У випадку, якщо ти є просто волонтер, та хочеш розчищати авто задля отримання бонусів без здійснення поїздок – зверніться до підтримки, ми відкриємо такий особистий доступ для тебе.

Архів