GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Завантаж новий додаток GetManCar

Привіт друзі, ми запускаємо новий додаток GetManCar, він буде доступний в GooglePlay і AppStore як Getmancar New.

Ну і що, запускайте, я тут до чого?

Справа в тому, що незабаром, старий додаток припинить функціонування. На першому етапі ми просимо зробити наступне:

  1. Завантажити додаток GetManCar New і перевірити там свій обліковий запис. В цьому додатку буде ваша запис, якщо ви реєструвалися у нас, але не буде жодної вашої банківської карти. Тому, пізніше, для використання сервісу, вам необхідно знову приєднати карту (карти), для використання сервісу через новий додаток
  2. Не видаляти старий додаток GetManCar, він буде діяти до 31.01.2019 року, а вже з 31.01.2019 року ми перейдемо на новий додаток.
  3. Не видаляти старий додаток GetManCar після 31.01.2019 року, так як ми залишаємо його як резервний на певний період в разі, якщо щось піде не так і помилка буде критичною, ми тимчасово повернемося на старий додаток, для усунення неполадок, якщо вони будуть критичні.

Навіщо ми його запускаємо?

  1. Завдяки вам, ми створили багато нових елементів, про які ви просили, про це окремо в статті.
  2. Нова система дозволить нам ще більше і швидше впроваджувати новації, які необхідні для вас.
  3. Це абсолютно нова, інша система нашої роботи, щодо програмного виконання і CRM системи для персоналу, ми на 100% змінили софт, хоча ви не повинні помітити нічого поганого, тільки позитивні моменти.

Питання та відповіді

  1. Чи можу я використовувати 2 додатки одночасно - ні, автомобілі будуть доступні тільки в одному.
  2. Чи можу я відразу видалити старий додаток - так, але якщо ми повернемося до резервного використання, вам доведеться встановлювати додаток заново.
  3. Ви не впевнені в продукті який ви випускаєте? - ми впевнені на 100%, але є ті речі, які ми можемо тестувати тільки в реалії.
  4. Навіщо мені знову підв'язувати карту - це новий додаток, нова CRM система у нас, нова платіжна система.
  5. Я не хочу завантажувати новий додаток - тоді ви зможете користуватися старим, рівно стільки, скільки в ньому будуть автомобілі - до 31.01.2019 року.
  6. Я завантажив новий додаток і тут немає автомобілів -звичайно, вони з'являться тільки до 31.01.2019 року, це пов'язано з перепрошивкою кожного автомобіля під нову систему.
  7. Я завантажив додаток, аккаунт мій, але немає поїздок - в новій системі не буде ваших поїздок, зроблених через додаток, який діяв до 31.01.2019 року.
  8. Якщо ви видалите старий додаток, стару систему, то як я побачу свої старі поїздки і історію, списання, вони мені дуже необхідні для суду, ... .. - навіть після видалення старого додатки, особистий кабінет старої системи буде доступний і проіснує як мінімум 3 роки (загальний строк позовної давності). Якщо ви чогось не знайшли - зможете просто відправити нам запит на пошту info@getmancar.com.ua
  9. У мене є бонуси, а в новому додатку їх немає або сума не відповідає - якщо у вас були бонуси в старому додатку і після 31.01.2019 року їх число відрізняється від того що у вас було, будь ласка, зверніться в підтримку з листом, на пошту info@getmancar.com.ua
  10. У мене були бонуси в старому додатку, я їх витратив, а в новому додатку їх стільки ж - 31.01.2019 року відбудеться фінальна звірка рахунків, перед заливкою системи. Але якщо ви спостерігаєте таку обставину після 31.01.2019 року, будь ласка - напишіть.

Посилання для завантаження нової програми на Ваш смартфон

Залишились питання? Пишіть: info@getmancar.com.ua

Архів