GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Тиха нічка або безкоштовне ОЧІКУВАННЯ

Вечірній Київ - фото

Ви можете користуватися тарифом «Тиха нічка» з 23:00 вечора до 07:00 години ранку щодня.

Згідно цього тарифу послуга «Очікування» в період з 23:00 годин до 07:00 годин надається безкоштовно (в звичайному форматі 0,99-1,29 грн. / Хвилина).

 

Якщо ви не знаєте для чого режим «Очікування», перейдіть за посиланням і прочитайте нашу публікацію про режим «очікування».

 

«Тиха нічка» в Похвилинних тарифах: похвилинний, ВЖИК.

Якщо ви використовуєте похвилинний режим, то при переході в режим «Очікування» ваш Гетьманкар закривається, хвилинний тариф (ВЖИК - 3,99 грн.) не сплачується, а проходить оплата по 0,99 грн. за кожну хвилину очікування (1,29 грн. в пакетах 0 франшиза).

Тепер, якщо ви перейшли в режим «Очікування» після 23:00 годин. То з 23:00 годин до 07:00 годин ранку режим «Очікування» використовується БЕЗКОШТОВНО, тобто 0 грн. за хвилину.

 

 

Тиха нічка в абонемент: погодинний, ПО за 69, ПО за 96, Пі, подобовий і подобовий легкий.

У абонементних тарифах, режим «Очікування» буде надано БЕЗКОШТОВНО, але як тільки завершиться ваш абонемент і тільки в період з 23:00 до 07:00 години. В інший період часу тарифікація відбуватиметься за стандартною процедурою, згідно тарифу абонемента.

 

Навіщо потрібен режим «Очікування» вночі або БЕЗКОШТОВНИЙ?

Цей тариф стане в нагоді:

  1. Ви приїхали додому з роботи і не хочете, щоб автомобіль забрали, вам точно необхідно виїхати на роботу або у справах на автомобілі - вибираємо «очікування».
  2. Бронюємо автомобіль з ночі, тобто ви вирішили робити поїздку, вночі ставимо бронь і до ранку, автомобіль за Вами, безкоштовно.
  3. Ви перебуваєте за зоною «завершення» каршерінгу, але в зоні використання. Наприклад: поїхали в Бровари, ви тут живете. Ви приїхали ввечері в Бровари, потім включили режим «Очікування» (він БЕЗКОШТОВНИЙ з 23:00 до 07:00 ранку), автомобіль закрився, не дивлячись на те, що це тільки «зона використання» і тут не можна завершити каршерінг, ви залишили машину до ранку, з тим лише, що вранці ви поїдете на авто (не поїдете, буде йти оплата). Вранці ви зможете почати каршерінг на похвилинному тарифі (ВЖИК), вивівши автомобіль з режиму «очікування».

 

Питання та відповіді

  1. Що буде якщо я замовив тариф «ПО за 69», з 22:30 до 23:39, а в 23:10 перевів автомобіль в режим «Очікування» біля будинку?

    В цьому випадку до 00:39 у вас буде діяти тариф «ПО за 69» (в ньому очікування безкоштовне, воно входить в час абонементу), а з 23:39 до 07:00 ранку включиться «очікування» в похвилинному тарифі «Тиха нічка» , так само Безкоштовно, до 08:00 ранку.

  2. Що станеться, якщо я не буду використовувати автомобіль після 08:00 години ранку?

    Якщо ви не почали використовувати автомобіль після 07:00 години ранку, з вас буде списуватися тариф «Очікування», згідно похвилинного тарифу (0,99 грн. / хвилина в пакетах стандарт і 1,29 грн./ хвилина в пакетах «все включено»)

  3. Як буде відбуватися тарифікація після 08:00 години ранку?

    Якщо у вас немає активного абонемента, то ви будете переключені на похвилинний тариф «очікування».

  4. Я приїхав додому о 22 годині, але хочу, щоб автомобіль був у мене, поїду з дому о 08:00 годині ранку, як відбувається тарифікація?

    • з 22:00 до 22:59 години, якщо ви перевели автомобіль в режим «очікування», то по 0,99 грн. (1,29 грн. в пакетах «все включено»),

    • з 23:00 до 07:00 ранку - БЕЗКОШТОВНО,

    • з 07:00 до 08:00 ранку по 0,99 грн. (1,29 грн. В пакетах «все включено»).

    • Після 08:00 ранку - згідно тарифу який ви вибрали для поїздки.

  5. Я приїхав до Броварів, поставив автомобіль в режим «Очікування», вранці хочу вибрати тариф «ПО за 69», але не можу. Чому?

    Після закінчення вашого абонемента, ви автоматично переводитеся на похвилинний тариф. Ви можете змінити тариф при початку каршерінгу на абонемент. Для цього необхідно завершити попередній каршерінг. Якщо ви перебуваєте поза зоною «завершення», ви не зможете завершити каршерінг, значить Вам необхідно доїхати до зони «завершення» на похвилинну тарифі, а далі «завершити» оренду і почати заново на абонементі.

  6. Якщо я вибрав Добовий тариф, як мені отримати БЕЗКОШТОВНИЙ режим «Очікування»?

     Якщо ваш поточний Добовий абонемент діє, режим «Очікування» включений в нього. Безкоштовно можна скористатися лише після закінчення абонемента «Добовий».

Архів