GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Абонементи на каршерінг

Усі тарифи GetmanCar можна поділити на:

  • похвилинні тарифи
  • абонементи

Абонемент значить, що ви купуєте певний час, котрий ви використовуєте на послуги каршерінга. Абонемент покупається перед початком оренди.

Абонемент має певний набір послуг, котрі уже включені у його вартість, у той же час, можуть бути доступні послуги, котрі оплачуються окремо (наприклад, пробіг за кожний км).

Які абонементи ви можете придбати в GetmanCar?
  • ПО за 69 – вам дається 69 хвилин за 69 гривень, що буде дешевше, ніж похвилинний тариф (2 грн/хвилина). Однак, тут не включено жодного кілометра у вартість абонементу. Додаткова оплата за кожний км пробігу складає 4,50 грн.
  • ПІ 3,14 – на 3 години 14 хвилин, коштує 189 гривень, а кожний кілометр пробігу – 4,50 грн. Це така собі стадія між погодинним абонементом (ПО за 69) та добовим тарифом. Скориставшись даним абонементом, ви зможете переробити усі свої справи, котрі віднімали у вас цілий день на міському транспорті.
  • Добовий – 589 грн/доба та оплата за кожний км пробігу 4,50 грн/км. Дешевше, ніж класичний прокат авто, а також віднімає менше часу: не потрібно їхати в офіс компанії, щоб взяти/повернути авто.
  • Дуплет – абонемент ідеально підходить тим, хто збирається поїхати по власним справам у робочий час. Він доступний з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00. У абонемент, котрий коштує 88 грн., включено 28 хвилин прокату та 12 км пробігу, котрі ви навряд чи зможете перевищити в умовах київських заторів. Дуже зручно, фактична вартість поїздки в одну сторону.

тариф ПО за 69 Гетманкар

тариф ПІ 3,14 Гетманкар

Тариф добовий Гетманкар

тариф Дуплет Гетманкар

Переваги абонементу у порівнянні з похвилинним тарифом
  1. Вже куплено певна кількість часу, ви не будете нервово рахувати, у скільки вам обійдеться кожна хвилина, а будете просто їхати, повністю зосереджений на дорозі.
  2. Одна хвилина користування абонементом обійдеться вам дешевше, ніж одна хвилина у похвилинному тарифі.
Архів