GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Нульова відповідальність, повне покриття, супер страхування

Оренда з нульовой франшизой - картинка

Хочете скористатися послугами каршерінга Getmancar, але вас зупиняє відповідальність, котру ви будете нести, у випадку, коли настане ДТП?

Ви можете знизити суму відповідальності, обравши відповідну опцію у додатку. Для цього достатньо зайти у «меню», у розділ налаштування, клікнути по полю «відповідальність» та обрати розмір франшизи, котрий ви заплатите, якщо трапиться дорожньо-транспортна пригода.

Відповідальність користувача – це певна сума, що виступає у якості франшизи, котра не покриваєтеся страховою компанією при настанні страхового випадку. І не важливо чия була вина у ДТП – ваша, іншого учасника дорожнього руху або обох сторін.

Повне покриття

Якщо ви обрали у додатку «нульову відповідальність», то з вашої карти буде зніматися щомісячна абонплата у розмірі 700 грн/місяць кожного 25-го числа. І тоді страхова компанія оплатить усю суму у повному розмірі при пошкодженнях на авто, дотриманні усіх формальностей пригоди.

Відповідальність 5 000 грн.

Обирайте відповідальність у 5 000 грн. у налаштуваннях у меню, щомісячна абонентська плата 500 грн/міс. Списується кожного 25-го числа місяця.

Відповідальність 10 000 грн.

Обирайте відповідальність при ДТП в 10 000 грн. Щомісячна абонплата зіставить всього 300 грн. в місяць. Не дорого у місяць та невелика відповідальність.

Відповідальність 20 000 грн.

Стандартне налаштування, котре підключено у вас за замовчуванням у додатку. Саме з такою відповідальністю ви розпочинаєте користуватися сервісом. Хочете змінити? Змінюйте у додатку в налаштуваннях.

як обрати або змінити франшизу Гетманкар

як обрати або змінити франшизу Гетманкар

як обрати або змінити франшизу Гетманкар

Тарифи на послуги зі зменшеною відповідальністю

З «нульовою відповідальністю» вам доступні усі тарифи та усі автомобілі у автопарку Getmancar. Нічого не зміниться, ви продовдите користуватися ти тарифом та тим автомобілем, котрі вам необхідні, просто до ваших витрат додасться щомісячна щомісячна абонплата.

Від яких пошкоджень не врятує зменшена відповідальність?

Страхова компанія не стане покривати будь-які пошкодження, якщо це:

  • На колесах (прокол, поріз, шишка) – це за ваш рахунок, в незалежності від того, яка відповідальність у вас обрана у додатку.
  • Після скоєння ДТП ви втекли з місця пригоди
  • ДТП здійснено під впливом алкоголя, наркотиків
  • Здійснено у результаті погоні, участі у гонках, екстремальному водінні
  • Здійснено третім лицем, котре каршеровод допустив до управління машиною
  • Здійснено обман, підлог або приховування реальних фактів ДТП

Як користуватися послугами каршерінгу без абонплати?

Якщо ви не хочете платити щомісячну абонплату, тоді єдиний вихід для вас – це обрати відповідність у розмірі 20 000 гривень. Таким чином, у вас не буде щомісячної абонплати, але франшиза, котру ви будете зобов’язані сплатити при настанні страхового випадку буде дорівнювати 20 000 грн.

Наявність велиукої франшизи – це не найкращий варіант так, як навіть виплачені 700 грн/міс – це всього 700*12 = 8400 грн. у рік, тобто одно ДТП – це нульова франшиза на 2,5 роки користування сервісом.

Якщо ДТП менше ніж 20 000 грн., що тоді?

Якщо сума збитків до 20 000 грн., при цьому у вас стандартний пакет, ми утримаємо лише ту суму, котра дорівнює сумі збитків. Сума визначається згідно рахунку СТО або оцінки експерту.

Архів