GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

½ року роботи

Сьогодні рівно 6 місяців з того дня як ми запустили послугу каршерінгу в Києві. За півроку зроблено і багато і мало, але саме головне, що ми продовжуємо бути з Вами.

 

Сталося так, що анонсування запуску каршерінгу відбулося трохи раніше зазначеного терміну, це відбулося з-за презентації, яку зробив постачальник Ravon в Україні, анонсувавши видачу перших закуплених автомобілів, отже, кияни дізналися про каршерінг раніше за 1 місяць до запуску послуги.


 

Все пропало та нічого не буде

Аудиторія, що дізналася про новину розділилася навпіл, частина аудиторії висловила думки про неможливість існування каршерінгу в Києві і в Україні, мотивуючи це:

  1. Дешевим таксі
  2. Ментальністю людей, що знищать все
  3. Непотрібністю послуги
  4. Іншим

 

Активісти та піонери

Інша частина аудиторії, чітко сказала, що каршерінг це клас і вони дуже чекали на таку альтернативу, стали нашими першими користувачами, піонерами каршерінгу.

 

Аудиторія

Звісно це нормально, навіть базові курси маркетингу вказують на те, що аудиторія піонерів складає тільки 10-20% від всього сукупного об’єму користувачів, близько 50-60% аудиторії це помірні користувачі-консерватори, які вже будуть користуватися послугою, але коли її достатньо випробують піонери. І нарешті 20-30% це песимісти, хейтери …, які рідко стають користувачами будь-яких послуг з різних причин, але шанс є, що і вони стають помірними користувачами.

 

Якщо Гетьманкару буде 6 місяців, значить все буде

«На одній із зустрічей, що проходила в закритому фінансовому клубі, мені сказали, ну в нас така думка, якщо ГетьманКар проіснує 6 місяців, то можна пробувати інвестувати в каршерінг в Україні»

Тарас Гетманський

 

Отже, сьогодні нам 6 місяців.

 

Розвиток, що йде вперед

Дякуючи нашим користувачам ми кожного разу отримуємо все більше і більше інформації про те, що Вам потрібно.

Протягом 6 місяців, ми знизили базовий похвилинний тариф на 30%, ввели додаткові 3 годинні абонементи, змінили логіку добових тарифів, отже зрозуміли, що вам краще мати голий тариф без включеного пробігу.

Попереду ще багато змін, ми сподіваємося, що протягом наступних 6 місяців ми:

  1. Змінимо додаток, зробивши його ще більш цікавим та корисним для вас, а також простішим у використанні.
  2. Розширимо автопарк
  3. Додамо нові цікаві зони із льготним завершенням каршерінгу
  4. Доробимо особистий кабінет так, щоб він вам більше подобався, був зручніший і вказував інформацію більш коректно
  5. Будемо намагатися додати додаткові «плюшки», які стануть цікаві користувачам та іншим особам.

 

Завдяки Вам

Найбільша наша цінність це люди. Саме цінне це користувачі, що в нас є. Завдяки Вам ми існуємо, робимо інновації і рухаємося вперед.

Цю фразу можна уявити як удавану і таку, що вказана багатьма, але…..

Подібно до того, як батьки роблячи успіхи тим самим роблять їх не тільки для себе, але й для своїх дітей, а держава, яка розквітає робить гарне все для її мешканців, так само каршерінг, що розвивається, робить багато великих плюсів для громадян і мешканців міста.

 

Відкритість до розвитку

З самого початку ми задекларували відкритість і на сьогоднішній день ми відкриті до співпраці з будь-ким, хто хоче запроваджувати каршерінг не тільки в Києві, але й в цілому по Україні, іншим державам. 

Ми будемо ділитися нашими результатами безкоштовно, задля розвитку каршерінгу в Україні. Отже, маєш бажання долучатися і розвивати – вперед!

 

З великою подякою до всіх користувачів, киян, українців і мешканців і туристів України.

Гетьманкар

Архів