GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Автомобілі після орків або як каршерінг працює під час війни

Автомобіль після орків - фото

Хотіли б розповісти нашу історію про каршерінг в умовах повномасштабної війни в Україні.

Ти вже знаєш, що з першого дня війни ми не припиняли працювати, продовжували надавати послуги оренди, консультувати 24/7 та вирішувати колапси, що спричинила ця війна. А їх було достатньо.


З якими проблемами зіткнулись під час війни?

Зв'язок. З початком війни почалася і паніка, люди не знали, що робити, куди дівати авто, де паркуватись, якщо дороги немає, як відновити втрачений зв’язок, де шукати своїх рідних, куди тікати? Телефонні лінії служби підтримки почали обриватись від всіх питань, але оператори продовжували допомагати, борючись зі стресом своїм та клієнтським. Думали лише про те, щоб не втратити мобільний зв’язок та інтернет-з’єднання для дистанційної допомоги водіям. До інформаційної підтримки підключилась майже вся команда сервісу, що дозволило все ж таки розвантажити лінії та надати оперативну допомогу користувачам.


Евакуація людей

З перших днів війни компанія прийняла для себе важливе рішення евакуювати людей на автомобілях у безпечні регіони. Це дозволило врятувати більше тисячі людей із своїми сім’ями, але процес виявився складним. Каршерінг має зону покриття, а під час евакуації автомобілі їхали в інший куточок країни, або навіть за кордон, що створювало перешкоди у дистанційному керуванні процесами. Як обслуговувати авто, хто буде заправляти, ремонтувати його? Крім того, необхідно було створити окремий тариф, щоб люди мали змогу евакуюватись з мінімальними затратами. Так ми створили евакуаційний тариф «Русский корабль, иди на*ух» за 1 грн., за яким евакуювалось більше 1 500 людей.

Розстріляний автомобіль каршерингу Getmancar

Відсутність доріг.

Під час евакуації людей з Києва деякі дороги були або заміновані, або знищені, або ж знаходились під обстрілами, тож операторам доводилось постійно оновлювати інформацію щодо логістики, аби допомогти користувачам безпечно виїхати із зони бойових дій.


Руські вандали

На власному досвіді побачили, які нікчемні російські орки, що називають себе «воєннимі». Побачивши автомобіль, вони не знають, що з ним робити, тому просто знищують. Про каршерінг більшість з них мабуть і не підозрює. На жаль, деякі наші автомобілі таки зустріли «руський мір».

Автомобілі Getmancar під час евакуації Автомобіль Getmancar після російських вандалів Автомобіль Getmancar після приходу російського світу

Втрата зв’язку з машинами

Під час атаки на Київ майже з половиною авто просто було втрачено зв’язок, можливості їх пошуку були мінімальними, адже працівники були задіяні в підготовці наявних авто для евакуації. Крім того, багато районів залишались небезпечними, замінованими, або перебували під обстрілами. На фото розстріляне авто, з яким було втрачено зв’язок, машина знайдена в одному з районів Києва.

Автомобіль Getmancar після російських визволителів

Команда

Команда територіально розділилася: хтось пішов в ЗСУ та Терооборону, хтось поїхав на Захід або виїхав за кордон, дехто облаштував робоче місце вдома, а комусь спокійніше в офісі. Замість одного великого механізму зараз по всій України і за її межами працюють багато маленьких гвинтиків, що забезпечують безперервну роботу каршерінгу.

Попри всі труднощі ми продовжуємо працювати та надавати найкращий сервіс з короткострокової оренди авто, бо віримо, що наша справа допомагає країні у боротьбі за незалежність та мир!

Наразі каршерінг функціонує у стандартному режимі, за винятком комендантської години та обмеження території покриття в рамках безпеки. Робота сервісу забезпечує користувачів необхідним транспортом, дає можливість нашим працівникам отримувати зарплатню, а компанії – сплачувати податки та підтримувати економіку. Кожен на своєму місці, працює та допомагає наблизити перемогу!

До того ж, маємо чудову новину: зручна хвилинна оренда незабаром з’явиться ще в одній країні. Дізнатись більше можна в статті «Каршерінг Getmancar виходить за межі України!».

Не зважаючи на всі труднощі, ми продовжуємо рухатись вперед, боротись за все рідне, що маємо і віримо у перемогу України над загарбником, бо ми – це Україна!