GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Платні зони у каршерінгу

Платні зони у каршерінгу - картинка

Це не те, про що ти подумав. Насправді ми придумали дуже зручну опцію. Лише дочитай до кінця.


Зони завершення оренди

Тобі відомо, що у каршерінгу є зони завершення оренди, зони – де можна завершувати свою поїздку та припиняти оренду. Ми постійно переглядаємо ці зони, на прохання користувачів, перевіряємо та додаємо нові пункти на мапі, де можна завершувати оренду. Це робить користування ще зручнішим, адже нова зона може бути ще ближчою до тебе. Проте не всі запропоновані користувачами зони відповідають критеріям популярності, безпеки та зручності.


Які зони є платними?

Платними є зони у віддалених, малонаселених або непопулярних районах та у районах зі зниженим рівнем безпеки. Такі райони зазвичай не користуються популярністю у користувачів, проте, за потреби там можна буде залишити автомобіль.


Яка вартість платних зон?

Всі платні зони позначені жовтим кольором та мають маркер з ціною. Ціна за завершення оренди у платній зоні (тільки, якщо ти орендував авто у безкоштовній зоні) складає 50 грн.

Якщо протягом 8 годин після сплати ти повернеш будь-який автомобіль з платної зони у безкоштовну, сплачені тобою 50 грн повернуться на бонусний рахунок.


Коли знімається плата за платну зону?

Тільки у тому випадку, коли ти орендував автомобіль у безкоштовній зоні, а завершив оренду у платній, сплачуєш за користування платною зоною.

З платної зони у платну зону | Getmancar

Не за всі платні зони сплачуєш

Якщо ти орендував автомобіль у платній зоні та завершив оренду також у платній зоні (у будь-якій), ти не сплачуєш за користування зонами.

З безкоштовної зони у платну | Getmancar

Платна зона стає безоплатною

Платні зони мають так зване «відкладене відшкодування». Після завершення оренди у платній зоні, плата за неї буде списана і ти матимеш 8 годин, щоб повернути сплачені кошти на бонусний рахунок. Бонуси зарахуються, якщо за цей час ти знов скористаєшся орендою та повернеш будь-який автомобіль з будь-якої платної зони у безкоштовну.

Якщо ж протягом 8 годин ти не повернув будь-яке авто сервісу з платної зони до безкоштовної, вартість за користування зоною не повертається.

Якщо протягом 8 годин ти знов орендуєш авто у безкоштовній зоні, а повернеш у платній, плата зніметься і знову з’являться 8 годин на кешбек.

Повторне завершення у платній зоні| Getmancar

Заробляй на платних зонах

Якщо ти орендував автомобіль у платній зоні та завершив оренду у безоплатній, звичайній зоні, ти отримаєш на рахунок 25 бонусів. Бонуси нараховуються тільки, якщо ти не маєш «відкладеного відшкодування», тобто, якщо протягом 8 годин не сплачував за платну зону.

З платної зони у безкоштовну | Getmancar

Приклади маршрутів

Припустимо, ти взяв авто по вул. Корабельній (безкоштовна зона) та поїхав до родичів на Борщагівку (платна зона) і завершив там оренду. У такому випадку вартість оренди складе суму за поїздку + 50 грн за платну зону. У тебе ввімкнеться таймер на 8 годин.

Протягом цих 8 годин ти згадуєш, що забув на роботі ноутбук, і тобі треба його забрати. Ти бронюєш будь-яке авто, що стоїть у платній зоні та їдеш на роботу по вул. Вишгородська (безкоштовна зона). Тут тобі і повертаються твої 50 грн бонусами на рахунок, бо ти повернув авто у популярну зону.

На роботі колега тебе підкинув на своєму автомобілі додому у м. Бровари (платна зона). Звідти ти вирішуєш поїхати на каршерінгу до друзів, які також живуть у платній зоні поблизу ТРЦ «Lavina Mall». Поїздка з платної у платну зону не тарифікується додатково, тому ти не сплачуєш за платну зону, а лише вартість поїздки.

Якщо ж протягом 8 годин ти не сплачував за платне користування зоною, і в тебе не задіяне «відкладене відшкодування», тоді можеш орендувати авто у платній зоні, наприклад, по вул. Нова, повернути у безкоштовній зоні десь поблизу вул.Хрещатик, і отримати 25 бонусів на рахунок, за те що повернув авто у популярну безкоштовну зону.


Що буде з безкоштовними зонами?

Безкоштовні зони залишаться. Як завжди, ти зможеш їздити та завершувати поїздку у звичайних зонах завершення без додаткової оплати. Якщо платна зона біля твого будинку стала досить популярною (там часто забирають автівки), вона стане безоплатною, а зони із поганою історією попиту, навпаки, адже нам важливо, щоб зони розширювалися, а автівки знаходилися саме там, де вони потрібні користувачам для поїздок.

Як бачиш, платні зони є платними лише за обмежених умов, в іншому випадку, вони дозволять користувачам знаходити авто поруч, та органічно переміщувати авто саме туди, де воно необхідне.