GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Каршерінг привчає людей до електромобілів в Європі

Каршерінг, як спільне використання транспорту знаходить своє продовження в розвитку ринку електромобілів в Європі. Незважаючи на невелике проникнення електромобілів в каршерінгових автопарках, з кожним роком, електричних машин буде все більше.

 

Відповідно до заяв зроблених одним з найбільших каршерінгів Європи, car2go, який належить Daimler, є 5 основних причин, через які саме каршерінг дасть поштовх розвитку електротранспорту в Європі.

 

Ці 5 причин:

  1. Каршерінг вирішує проблему «яйця і курки» в електромобілях, а саме: міста Європи розуміють і знають про плюси електромобілів, але не вкладають гроші в інфраструктуру зарядних станцій. Каршерінгу ця інфраструктура необхідна, саме тому при розвитку каршерінга, будуть розвиватися і станції зарядок.
  2. Каршерінг, змінює думку людей про негативи електричної мобільності. Пропозиція електричних авто в каршерінгу, дає можливість людям покористуватися машиною без зайвих зобов'язань покупки автомобіля.
  3. Каршерінг показує, що електрокари можуть бути використані для пересування з високою інтенсивністю, що розвінчує міфи людей, які не хочуть випробовувати нову технологію на собі.
  4. Екологія - електромашини покращують її для міста. Клієнти каршерінгової компанії в 3-х містах: Мадриді, Штутгарді та Амстердамі проїхали понад 63 мільйонів електричних кілометрів, що становить понад 1600 разів навколо землі.
  5. Каршерінг на електромобілях - це відмінний полігон для тестування нових технологій за допомогою реальних людей, які можуть ділитися своїми враженнями.

 

Ця думка була висловлена ​​керівником однієї з компаній Європи, інші думки так само присутні, опублікуємо обов'язково.

 

Архів