GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Їздимо на Гетьманкар за чужий рахунок

Ми підвели підсумки за майже 6 місяців поширення наших промо кодів користувачами. Ті хто в основному володіє активністю поширення своїх промо кодів мають від 20 запрошених. Що в перспективі їм принесло до 1000 бонусів. (50 бонусів за кожного користувача, який зробив поїздку).

 

Самі неактивні запросили 0 людей. Природно не отримали нічого, користуються сервісом за свої гроші.

 

Найкрутіший за запрошеннями

Природно у нас є трійка лідерів за запрошеннями, є такі користувачі, які запросили чималу кількість людей, для них, 100 запрошених це просто норма. Природно дані користувачі постійно мають свій баланс в плюсі ​​і користуються GetManCar за рахунок інших, тобто своїх друзів і бонусів що ми нараховуємо.

 

Звідки дрова

Природно, вас мучить питання, чому ви теж шерите своїм промо кодом, запрошуєте друзів, а результату немає.

Ми зробили аналіз по ТОП 5 наших користувачів, які запросили найбільшу кількість людей і хочемо поділитися з Вами джерелами їх успіху, адже для нас ваш успіх = наш успіх.

 

Результати ТОП 5

  1. Олег К., запрошених 122 людини, використовували сервіс 96, бонуси нараховані 4800 грн.
  2. Володимир Б., запрошених 108 осіб, використовували сервіс 102, бонуси нараховані 5100 грн.
  3. Олексій Б., запрошених 83 людини, використовували сервіс 52, бонуси нараховані 2600 грн.
  4. Сергій Н., запрошених 79 осіб, використовували сервіс 67, бонуси нараховані 3350 грн.
  5. Олена С., запрошених 52 людини, використовувало сервіс 26, бонуси нараховані 1300 грн.

 

Джерела ТОП 5

Кожен прийшов до свого результату через своє джерело, деякі користувачі не стали ділитися з нами своїми секретами, але ми все одно про них знаємо, тому опишемо вам всі джерела, без прив'язки до кожного користувача, щоб не образити їх.

  1. Перше місце зайняла людина, яка постила свій промо код не десь на платних майданчиках, дошках оголошень, а під негативними статтями про каршерінг  - ніде правди діти, є огляди деяких журналістів, які образилися на нас, і описали каршерінг як річ що не має перспектив в Україні. Висновок просто - негатив класно заходить читачам, ось коли написали, що каршерінг не про Україну і він не піде, деякі користувачі серед усіх відгуків, які сказали «точно не піде» закинули свої промо коди і вони дали великий плід.
  2. Інстаграм - мабуть друге основне джерело, яке дало нашим користувачам великий плюс в шерінгу своїм промо кодом. Під тематичними фото з хештегом розмістили свої коди, деякі зробили відео, які досягли більше 100 000 переглядів, обігнавши будь-які видання.
  3. Фейсбук - публікації та огляд своїх поїздок, де вказали що їм сподобалося чи ні, плюс додали свої коди. Але найбільше спрацювало додавання своїх кодів в тематичні листування щодо автомобілів.
  4. Шерили промо код в App Store і Android у Google Play - просто ставили свій код у відгуках і описували, що кожен отримає по 50 грн., хто зареєструвався, спрацьовувало.
  5. Друзі, яким просто переслали промо код

 

Де взяти промо код

Якщо ви користуєтеся нашим сервісом, але все ще не знаєте до взяти промо код, ось кілька фотографій де ви можете його побачити.

  1. У меню
  2. При завершенні каршерінгу
  3. У листах розрахунків на пошту

 

 

Залишилися питання? Пишіть: info@getmancar.com.ua

Архів