GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Залиш машину навіть там, де немає зони

Якщо ти страждаєш від того, що ти хочеш завершувати оренду біля свого будинку, офісу ..., але там немає зони «завершення» каршерінгу, ми пропонуємо тобі варіант завершення з нашою допомогою, без використання зон.

Тепер ти зможеш довести, що твоя зона крута.

 

Ми вже розповідали про послугу «Очікування», як її можна використовувати в місцях, де немає зони завершення, а так само про «Тихої нічку», коли автомобіль можна залишити біля будинку абсолютно безкоштовно. Якщо ти пропустив це, то читай:

  1. Для чого використовувати послугу «Очікування»
  2. «Тиха нічка» або безкоштовне нічне «Очікування».

 

Але якщо ти не хочеш використовувати «Очікування» або «Тиху нічку», але все ж тобі треба завершити користування автомобілем, немає нічого простішого. Всього кілька простих дій і все вирішено.

 

Що робити

  1. Передзвони в службу підтримки 097-444-5-222 та скажи про бажання завершення каршерінгу поза зоною «завершення».
  2. Припаркуй автомобіль згідно ПДР, вимкни двигун, зачини двері і покинь автомобіль, зроби фото машини і надішли їх оператору підтримки через месенджер.
  3. Оператор спише оплату за завершення каршерінгу поза зоною з твоєї картки і завершить оренду.

 

Оплата

Вартість послуги завершення каршерінгу поза зоною «завершення»:

  1. В межах Київської кільцевої автодороги - 250 грн.
  2. В межах зони використання за Київській кільцевою автодорогою - 500 грн.

 

Кеш бек

Якщо автомобіль орендують в цьому місці протягом 3 годин з моменту твого завершення, ти отримаєш повернення всієї суми на свій бонусний рахунок. Каршерінг обов'язково починає інший користувач, якщо почнеш ти, то кеш бек не буде зроблено.

 

Зона крута +1000 бонусів

Якщо твоя зона буде дійсно крутою, там не будуть зависати (залишатися) машини, а будуть їхати з іншими користувачами, значить, ти нам дуже допоміг. За твою допомогу ми готові подарувати тобі 1000 бонусів на поїздки (за зони всередині ККАД) або 500 бонусів (за зони поза ККАД).

 

Для того щоб визначити зону крутою

Її повинні використовувати протягом 3 місяців і число поїздок (коли машина була там і поїхала в обумовлений вище термін), не повинно бути менше ніж 3 поїздки в тиждень.

Якщо кілька людей паркуються в цій зоні за таким же принципом (повернення кеш бека), винагорода буде розділена між всіма учасниками.

Учасником, який отримає бонуси є той хто завершує оренду в цій місцевості, а не починає.

Архів