GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Опитування, щодо вільного та зонального тарифу

Шановний користувач сервісу, дякуємо за те, що ви з нами,

 

Кожен день ми з Вами і намагаємося ставати краще та задовольняти вимоги кожного. Задовольняючи вимоги одного, ми обмежуємо іншого.

 

Останні наші зміни: зональність в паркуванні, тепер зони зменшені до «острівків». Багато хто хоче, щоб ми лишили модель використання авто, коли ви паркуєте автомобіль ближче до вашого будинку на проїжджій частині, а не біля метро, станцій і т.і. Погляди дещо розділилися.

 

Рухаючись кожен день вперед, та намагаючись задовільнити Вас, ми хочемо запропонувати наступне:

  1. «Острівні» тарифи – ті, хто хоче користуватися послугами із залишанням автомобіля на «острівках», будуть мати ті самі тарифи, що є:
  • Похвилинний (буде зменшено від діючого, дещо буде схожий на Погодинний, тобто оплачуй за кілометри).
  • Погодинний.
  • Подобовий.
  1. «Вільні» тарифи - ті хто хоче лишати автомобіль по завершенні в будь-якій точці міста (Зона звісно має певні обмеження, так як було раніше) – отримають лише:
  • Похвилинний тариф (5 грн./хв)
  • Подобовий тариф (вартістю в 999 грн. та включеними 100 км пробігу без доплати).

Окрім того користувачі «вільного» тарифу сплачують абонплату 390 грн/місяць кожного 1 числа нового місяця (списується автоматично).

 

Вільні зони для паркування це: вулиці, виключаючи двори. Конкретно буде запропоновано на мапі. На Фейсбук є приклад покриття, але його буде відкореговано на предмет: дворів, приватного сектору, гаражів та інше.

 

Ті хто користується зональним шерінгом не зможуть завершити оренду у будь-якому місті, а тільки у зоні, але зможуть розпочати каршерінг в будь-якому місці.

 

Користувач кожної програми буде бачити тільки зони, що дозволені за його тарифними планами та програмою, якщо ви користуєтесь «зональним» шерінгом ви не зможете бачити зони для «вільної» програми.

 

Перехід із тарифу на тариф можливий шляхом подачі заявки на нашу електрону пошту, протягом 24 годин, не більше 1 разу на місяць.

 

Будь-ласка прийміть участь в опитуванні на нашій сторінці в Фейсбук за посиланням.

 

Якщо ви хочете, щоб додатково були «вільні» тарифи – натискайте «ТАК».

Якщо Вас влаштовують «острівні» тарифи – натискайте «НІ».

 

Якщо ви не є активним учасником ФБ, надішліть нам у відповідь або на info@getmancar.com.ua, лист із словом і темою «ТАК», або «Ні».

 

Якщо більше 25% опитаних поставить «ТАК», ми розробимо «вільну» програму, якщо «НІ», залишимо тільки існуючі програми стосовно зон.

 

Посилання на нашу сторінку у ФБ

Наша пошта: info@getmancar.com.ua

 

Архів