GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Як зареєструватися в каршерингу Getmancar?

Якщо збираєшся користуватися послугами каршерингу, тобі необхідно зареєструватися в сервісі. Це обов’язкова умова, що дозволяє створити надійний обліковий запис і впевнитись, що користувач має відповідне водійське посвідчення для керування автомобілем. Реєстрація дуже проста, крім того, без неї неможливо створити обліковий запис та орендувати авто.

В застосунку є зручна покрокова інструкція, але тут ми також розберемо детально, як можна зареєструватися у сервісі Getmancar.

1. Заходь в застосунок та натискай на кнопку «Вхід/Реєстрація», що розташована в нижній частині екрану.

Відкриття додатка Getmancar

2. Вибери зручний спосіб підтвердження свого номеру: через Telegram, Viber, Facebook Messenger або Apple ID. Якщо не використовуєш жоден з цих сервісів, тоді підтверди номер за допомогою SMS. Введи свій номер та отримай на нього SMS з кодом, який необхідно буде ввести у полі в застосунку та натиснути кнопку «Далі».

Детальніше про авторизацію через месенджери можеш дізнатися в меню Телеграм-бота @GTMCBot у розділі «Як авторизуватися в застосунку?».

Меню для підтвердження номеру телефону

3. Після авторизації в застосунку необхідно підтвердити, що тобі виповнилося 18 років та маєш водійське посвідчення категорії В. Постав підтвердження у полях та натискай кнопку «Далі».

Меню підтвердження віку

4. Додавання документів.

4.1.1 Реєстрація в Getmancar через Дію

Тепер в сервісі українці можуть пройти швидку реєстрацію через застосунок Дія, це найшвидший спосіб створити обліковий запис в Getmancar, тому якщо маєш цифрові документи (паспорт і водійське), поділись ними за допомогою Дії та завершуй реєстрацію за кілька хвилин.

Щоб зареєструватися через Дію, натисни кнопку «Так» і переходь у застосунок Дія. Там необхідно підтвердити надання цифрових документів сервісу Getmancar шляхом фото-ідентифікації та Дія.Підписом, а також підтвердити згоду на надання необхідної інформації. Потім повертайся в застосунок.

Реєстрація в Getmancar через Дію

4.1.2. Зроби селфі для підтвердження особистості.

Зроби селфі для підтвердження особистості

4.1.3 Додай електронну пошту та промокод на знижку, якщо маєш; ознайомся з умовами договору та натискай кнопку «Далі».

Зверни увагу, що твоя пошта буде використовуватися, як канал зв’язку, тому важливо мати до неї доступ.

4.1.4. Все. Реєстрацію завершено, залишилось дочекатися схвалення облікового запису та планувати поїздку!

Контактні данні в додатку Getmancar

4.2.1 Реєстрація шляхом фотографування документів

Якщо бажаєш продовжити звичайну реєстрацію, на екрані «Швидка реєстрація через сервіс Дія» (п.4.1) натисни кнопку «Ні».

4.2.2 Додай фото водійського посвідчення з обох боків та своє селфі (фото обличчя) з водійським посвідченням.

Реєстрація шляхом фотографування документів

4.2.3 Вибери, за якими документами будеш реєструватися: громадянина України, Грузії чи іншої країни.

Вибір документів за якими будеш реєструватися

4.2.4 Додай фото паспорта або ID картки, як вказано у застосунку. Власники карток українських банків можуть поділитися документами через BankID. В такому разі банк надасть застосунку необхідну інформацію, і тобі не доведеться фотографувати документ.

Типи документів Персональні данні

4.2.5 Додай електронну пошту та промокод для бонусів, якщо маєш; ознайомся з умовами договору та натискай кнопку «Далі».

Контактні данні в додатку Getmancar

4.2.6 Реєстрацію завершено, залишилося дочекатися схвалення облікового запису, зазвичай розгляд займає кілька годин, але в деяких випадках може бути довшим.

Можеш поки переглянути коротке відео, як користуватися застосунком та різними функціями сервісу або прочитати статтю про користування.

Реєстрація завершена

Завжди можеш звернутися до нас за телефоном +380 (097) 444-5-222 або на електронну пошту: customerservice@getmancar.com.ua