GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Підсумки 100 зон за сезон

Шановні користувачі сервісу, велике спасибі за Вашу активність і запропоновані зони для розширення використання послуги каршерінга.

Завдяки Вашій активності, нами були розширені і додано кілька зон, які були цікаві для Вас. Ми дуже вдячні за вашу залученість і участь.

Насправді до нас надійшло величезна кількість заявок, як в рамках приватного використання так і в рамках акції «100 зон за сезон».

Ми обіцяли, що оголосимо переможців «100 зон ......»

Природно переможцями стали саме ті зони, де наші користувачі починали і завершували каршерінг, де автомобілі не вивозилися силами наших співробітників, а були цікаві іншим користувачам.

В акції, ми отримали до 30-40 зон, всі зони були запропоновані силами кількох учасників, більша частина з яких пропонувала відразу по кілька зон, бажаючи збільшити свої шанси на успіх і отримати більше бонусів.

Але, переможців не так багато. Ними стали:

Оксана Л., яка не має реєстрації в нашому сервісі, але вже брала активну участь в опитуванні та як не дивно перемогла. Ми чекаємо особистих даних користувача, який отримає 100 грн. на рахунок. Дякую Оксана. Зона - Лікоград.

Чому перемогла: хоча зона не відрізняється великою активністю, проте вона має завидну постійність. Наскільки ми зрозуміли, Оксана навіть не водій, але вона перемогла і хоче, щоб ми зарахували бонуси її другу, про що повідомила в листуванні!

Олександр В., який запропонував розширення зони в районі станції метро Героїв Днепра. Ми так само оцінюємо цю зону з хорошим постійністю, хоча це дальній район міста.

Спасибі за вашу участь!

Архів