GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Тиха нічка

З 9 лютого 2018 року ми вводимо ще один плюс для наших користувачів.

Тепер ви можете користуватися тарифом «Тиха нічка» з 23 вечора до 7 години ранку щодня.

Відповідно до цього тарифу послуга «Очікуваня» в період з 23 години до 7 години надається безкоштовно.

 

Якщо ви не знаєте для чого режим «Очікування», перейдіть за посиланням і прочитайте нашу публікацію про очікування.

 

Тиха  нічка в Похвилинних тарифах: похвилинний.

Якщо ви використовуєте похвилинний тариф, то при переході в режим «Очікування» ваш Гетманкар закривається, але з вас списується оплата 0,99 грн. за кожну хвилину очікування (1,29 грн. в пакетах 0 франшиза).

Зараз, якщо ви перейшли в режим «Очікування» після 00 годин, то до 8 години ранку цей режим використовується БЕЗКОШТОВНО, тобто 0 грн. за хвилину.

 

 

Тиха нічка в Абонементах: почасовий, подобовий і подобовий легкий.

В абонементних тарифах, так само режим «Очікування» буде надаватися БЕЗКОШТОВНО, як тільки закінчиться ваш абонемент і в період від 0 до 8 години. В інший період часу тарифікація буде відбуватися за стандартною процедурою.

 

Навіщо потрібен режим «Очікування» вночі або БЕЗКОШТОВНИЙ?

Цей тариф стане в нагоді:

1. Ви приїхали додому з роботи і не хочете, щоб автомобіль забрали, вам точно потрібно їхати на роботу або по справах на автомобілі.

2. Ви знаходитесь ЗА ЗОНОЮ початку / завершення каршерінга, але в зоні використання. Наприклад - Бровари, вы тут живете. Ви приїхали ввечері в Бровари, потім включили режим «Очікування» (він БЕЗКОШТОВНИЙ з 00 до 8), автомобіль закритий, незважаючи на те, що це зона тільки використання. Вранці ви зможете почати каршерінг на похвилинному тарифі, виводячи автомобіль з режиму очікування.

 

Питання та відповіді:

1. Що буде, якщо я замовив погодинний тариф з 23-30 до 00-30, а в 00-10 перевів автомобіль в режим «Очікування»?

В цьому випадку до 00-30 у вас буде діяти Погодинний тариф (у нього очікування безкоштовне), а з 00-30 до 8 ранку вмикається «очікування» в похвилинному тарифі «Тиха нічка», так само Безкоштовно до 8 ранку.

2. Що відбувається, якщо я не буду використовувати автомобіль після 8:00 ранку.

Якщо ви не почали користуватися автомобілем після 8:00 ранку, з вас почне списуватися тариф «Очікування», згідно повного тарифу (0,99 грн. /хвилина в пакеті стандарту та 1,29 грн в хвилину в пакетах все включено).

3. Як буде відбуватися тарифікація після 8 години ранку

Якщо у вас немає активного абонементу, то ви будете переключені на похвилинний тариф «очікування».

4. Я приїхав  додому о 22 годині, але хочу, щоб автомобіль був у мене, вийду з дому о 8:00 ранку, як буде відбуватися тарифікація.

До 23 - на тому  тарифі, який ви використовували. З 23 до 00, якщо ви перевели автомобіль в режим очікування, то по 0,99 грн. (1,29 грн в пакетах все включено), з 0 до 8 ранку - БЕЗКОШТОВНО, з 8 до 9 ранку знову по 0,99 грн. (1,29 грн. В пакетах все включено). Після 9 ранку - відповідно до тарифу, який ви обрали.

5. Я приїхав в Бровари, поставив автомобіль в режим «Очікування», вранці хочу вибрати Погодинний тариф, але не можу. Чому?

Після закінчення абонементу ви автоматично перейдете на похвилинний тариф. Ви можете змінити тариф на початку оренди на Похвилинний або Погодинний. Для цього необхідно закінчити  попередню оренду. Так як ви знаходитесь в зоні початку / завершення оренди, ви не зможете завершити оренду, значить вам необхідно доїхати до зони початку / завершення оренди на Похвилинному  тарифі, а далі завершити оренду і почати знову на Почасовому тарифі.

6. Якщо я вибрав подобовий тариф, як мені отримати БЕЗКОШТОВНИЙ режим «Очікування»

Якщо ваш поточний Подобовий  абонемент діє, режим «Очікування» включено в нього. Безкоштовно можна скористатися тільки після закінчення абонементу «Подобово».

Архів