GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Режим «Очікування»

Режим очікування - картинка

Режим «очікування» - це функція у мобільному додатку, котра дозволяє закривати автомобіль під час активного використання. Залишати автомобіль «на паузі», коли ти хочете покинути його або залишитися у ньому, але робота двигуна тобі не потрібна. Автомобіль буде закріплений за тобою, його не візьме ніхто інший. Машину бачиш тільки ти, іншим користувачам вона недоступна.

Для чого використовувати

Режим очікування використовується для того, щоб:

  1. Автомобіль був закріплений за тобою у той момент, коли ти не використовуєш автомобіль для поїздки.
    Наприклад: Приїхав на ділову зустріч, але у тебе ліміт часу та ти мусиш поїхати на автомобілі в інше місто. Якщо ти «завершив» каршерінг, то автомобіль стане доступний усім та його можуть забрати інші користувачі, а якщо ти натиснеш «очікування», то автомобіль закриється, але не буде доступний нікому окрім тебе.
  2. Для того, щоб закрити/відкрити автомобіль по за «зоною завершення» - поїхати у Вишневе, воно у зоні використання, але не у «зоні завершення». Щоб не залишати автомобіль відкритим, просто натисни на кнопку «очікування», автомобіль закриється.
  3. Для того, щоб закрити та відкрити авто у період використання – заїхав на заправку, ще куди-небудь. Наприклад: вийшов у супермаркет за покупкою, приїхав до офісу, важливо, щоб автомобіль не забрали, закрив автомобіль, натиснув «очікування» та автомобіль закрився і доступний тільки для тебе та закріплений за тобою.

Використання «Очікування» у похвилинному тарифі

У похвилинному тарифі «Динамічний» режим «Очікування» використовується для того, щоб закрити автомобіль та для економії у тарифах використання, коли автомобіль тебе очікує на паркінгу, якщо ти хочеш його використовувати і не хочеш, щоб автомобіль використовував хто-небудь інший.

Тариф Динамічний буде коштувати тобі від 2 до 4 грн/хв, а тариф «Очікування» всього у 0,99 грн за хвилину. Наприклад: ти приїхав до дівчини і тобі необхідно почекати на неї якихось 10 хвилин, у режимі «Очікування» - це 9,90 грн (за 10 хвилин), у режимі використання – 20-40 грн за 10 хвилин.

Також при заправці автомобіля – вийшов, відкрив бензобак, закрив двері та перевів машину в «Очікування», тариф іде по 0,99 грн, а не по «хвилинному» тарифу. По факту заправки, тобі нарахують 50 бонусів, у свою чергу ти витратиш тільки 10-12 грн)))

Бронювання похвилинного тарифу Getmancar

Перехід в режим очікування в похвилинному тарифі Getmancar

Повідомлення про перехід в режим очікування в похвилинному тарифі Getmancar

Використання «Очікування» у нічному похвилинному тарифі

Ніччю діє спеціальний похвилинний тариф «Тиха нічка», у котрому режим «Очікування» безкоштовний. Тариф діє з 23:00 до 7:00.

Період дії тарифу дивіться у розділі тарифи або у себе у додатку.

Використання «Очікування» в абонементах

У абонементах, режим «очікування» використовується для того, щоб закрити/відкрити автомобіль так, як абонемент не тарифікує окремо хвилини користування або хвилини очікування. Абонемент купляється на період, наприклад 3 години 14 хвилин (абонемент Пі, у даному прикладі), у цьому періоді немає різниці ти залишив автомобіль у режимі «очікування» або використовуєш його.

При завершенні поїздки, коли автомобіль не потрібен, просто натисни «завершити» каршерінг, у випадку якщо ти залишаєш авто у режимі очікування, при завершенні абонементу, почнеться тарифікація «очікування» по 0,99 грн/хвилина.

Абонемент Getmancar

Опис абонементу

Перехід в режим очікування Getmancar

Як я використовую «Очікування»

Дуже часто ті, хто не розуміє навіщо потрібна ця кнопка та не вміє нею користуватися скаржаться, що у тому чи іншому місці не має «зони завершення» каршерінгу. Тобі не дуже потрібна ця зона. Якщо ти приїхав на авто додому, а завтра знову збираєшся у дорогу, то «очікування» у поміч, а у поєднанні з тарифом «тиха нічка», воно ще й безкоштовне з 23:00 до 7:00.

Як увімкнути очікування

  1. Припаркуй автомобіль згідно з ПДР
  2. Закрий вікна, переведи селектор АКПП у передачу «Р», або на одну з передач у механіці, закрий вікна, відключи світло, замкни двері, підніми ручне гальмо.
  3. Покинь автомобіль та закрий двері зовні.
  4. Натисни у додатку Getmancar кнопку «очікування»
  5. Автомобіль закриється, на моніторі показано час, коли автомобіль знаходиться в «очікуванні».
Архів