GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Троєщина рулить

Заощаджуй 20% на поїздках з Троєщини в центр. Ми готові компенсувати 20% вартості поїздки з будь-якої точки Троєщини в центр.

 

Як скористатися: знайди будь-який автомобіль, припаркований на Троєщині, почни оренду в будь-якому тарифі і по завершенні оренди залиш його в центрі міста Київ, в зазначених нижче зонах.

Перед початком оренди:

  1. Сфотографуй автомобіль на Троєщині
  2. Зроби знімок з мапою з твого смартфона нашого додатку
  3. Здійснюй рух.

Закінчення:

  1. Припаркуй автомобіль в зоні, позначеній в умовах даної акції
  2. Зроби знімок автомобіля в припаркованому місці
  3. Зроби знімок нашого додатку з екрану сматрфону, щодо завершення каршерінгу.
  4. Вийшли 4 фото на пошту: info@getmancar.com.ua

 

Протягом 48 годин, нашими модераторами, буде розглянуто заявку і поповнено твій бонусний рахунок на 20% від суми твоєї поїздки, але не більше ніж на 100 (сто) гривень.

 

Місця, де ти повинен завершити каршерінг:

  1. з/д вокзал Центральний або Південний
  2. Контрактова площа
  3. Львівська площа
  4. ТЦ Гулівер
  5. Олімпійський
  6. Бульвар Шевченка - між вул. Пушкінська та Хрещатик
  7. Район м. Печерська
  8. Палац Україна

 

Особливості нарахування бонусів:

  1. Каршерінг повинен бути завершений в рамках однієї сесії використання автомобіля, тобто ти можеш орендувати автомобіль згідно будь-якого тарифу, переводити машину в режим «Очікування», здійснювати поїздки в будь-якому напрямку, але «Завершення» каршерінгу має бути зроблено у вказаних центральних зонах. Поїздка рахується від «початку» та до моменту «завершення». Неодноразовий «початок» і «завершення» не може розглядатися як одна поїздка.
  2. Для отримання бонусів, ти не можеш почати каршерінг в кожній із зазначених вище центральних зон каршерінга протягом 24 годин з моменту завершення даної поїздки, тобто ти не можеш поїхати із цих зон на нашому авто. Якщо починаєш рух з цих зон - бонуси не будуть нараховані.
  3. Ти не можеш отримати бонуси, якщо твоя попередня поїздка була на Троєщину на будь-якому нашому автомобілі, а тепер ти використовуєш цей чи інший наш автомобіль для поїздки з Троєщини.
  4. Автомобіль паркується відповідно до правил ПДД, не евакуйований і на нього не накладено штраф, немає дзвінків від поліції з вимогою вивести автомобіль під загрозою штрафу чи евакуації.

Бонуси нараховуються кожному, хто односторонньо їде з Троєщини і завершує каршерінг в зазначених центральних зонах, при цьому не їде на іншому каршерінговом авто з центральної зони і до цього не завершував каршерінг на Троєщині.

 

Під Троєщиною розуміється зона зазначена на карті.

 

*Акція діє до 26 квітня 2018 року

Архів