GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в App Store: Бесплатно

GetmanCar

Getmanglobal, TOV

5 зірок

Цена в Play Market: Бесплатно

Блог. Публікації про сервіс Getmancar

Новини каршерінгу Getmancar

Нова послуга в Дніпрі від Getmancar – оренда авто подобово та на тривалий термін

Сервіс каршерингу Getmancar запустив нову послугу довготривалої оренди машин у місті Дніпро (колишній – Дніпропетровськ).

Каршеринг – це похвилинна оренда автомобіля за допомогою мобільного застосунку, що діє в Дніпрі і Києві. Особливістю послуги є те, що автомобіль можна взяти в оренду онлайн без відвідування офісу; також використання машини доступне лише у зоні покриття, що обмежується містом та околицями. Що ж пропонує нова послуга добової оренди?

Послуга класичної оренди авто

Нова послуга класичного прокату дозволяє орендувати автомобіль у Дніпрі, що не обмежується зоною покриття, а дозволяє поїздки по всіх безпечній території України. Це означає, що ви можете вільно пересуватися країною, не переймаючись, що виїдете за зону покриття. Відмінність з каршерингом також полягає в тому, що отримання і повернення авто відбувається в офісі компанії, а пальне необхідно заправляти самому, у той час як в каршерингу пальне входить у вартість всіх тарифів. Парковки в місті теж не входять у вартість класичної оренди. Усі правила оренди можна дізнатися в оператора під час бронювання прокатного автомобіля.

Кому доступна послуга добової оренди?

Скористатися довгостроковою орендою від Getmancar можуть користувачі каршерингу та незареєстровані у сервісі особи, яким виповнився 21 рік, а стаж водіння не менше 2-х років.

В самому ж каршерингу наразі можна зареєструватися від 18 років, навіть без стажу водіння, тому, якщо умови для класичної оренди без водія вам не підходять, завжди можна взяти авто по місту через застосунок. В обох випадках можливо знизити відповідальність у разі ДТП за рахунок додаткового страхування, але це необов’язкова опція, стандартна застава входить в обидва види прокату.

Як взяти в прокат машину для поїздок по Україні?

Як і весь сервіс Getmancar дуже зручно взяти машину у добовій оренді. Варто обрати автомобіль та відправити коротку форму з контактами на сторінці сервісу, або замовити авто за телефоном +38 (097) 444-5-222. Оператор погодить з вами всі деталі та домовиться про зустріч в офісі для оплати замовлення та отримання автомобіля. В офісі на вас чекає швидкий огляд авто та укладання договору, після чого ви можете рушати у справах. Повернення орендованої машини відбувається також в офісі компанії, але ви можете замовити додаткову послугу повернення авто за адресою або в іншому місті, наприклад в Києві. Послуга доставки або повернення авто за адресою була особливо актуальною під час туристичного сезону, але зараз, коли аеропорти не працюють, доставку замовляють частіше на залізничний вокзал.

WV Jetta - зображення

На скільки можна орендувати машину в класичному прокаті?

Якщо в стандартному каршерингу можливо орендувати авто від 1 хвилини, то нова послуга передбачає оренду мінімум від 1 доби. Максимального строку оренди не існує, ви можете взяти транспорт на кілька днів або тижнів, можете орендувати на місяць або навіть на рік. До речі, чим більший строк оренди, тим нижчою буде ціна за добу. Вартість для кожної моделі знайдете на сторінці автопарку.

Заборонені регіони

Не дивлячись на те, що класична оренда дозволяє подорожувати по Україні, все ж є регіони, які, в силу обставин, заборонені для відвідування. Так, наприклад заборонені поїздки у Донецьку, Луганську та Запорізьку області. Також тимчасово не можна їхати у Миколаївську, Харківську, Херсонську та Сумську області. Ситуація може змінюватися, тому з актуальним переліком заборонених регіонів можна ознайомитися перед видачою автомобіля.

Кому підходить класична оренда авто в м. Дніпро?

Будь-кому, хто шукає надійний автомобіль мінімум на добу, або для тих, хто планує подорож у декілька регіонів чи просто хоче виїхати подалі за місто на вікенд. Також буде вигідною оренда тим, хто розглядає транспорт на довгостроковий період, адже від 30 днів ціна за авто буде максимально низькою.

Орендуйте транспорт у перевіреної компанії та насолоджуйтеся поїздкою разом з першим українським каршерингом Getmancar.